8.3.11

Η Δέσποινα παίζει το παιχνίδι των 7 μυστικών.....παίρνω την σκυτάλη και ................


για πάμε.....

1...το ομολογώ, μπορώ να κάνω τα πάντα, να δώσω τα πάντα, για ένα κομματάκι πικρής σοκολάτας, αδύνατον να της αντισταθώ !
2...αν και μέλος του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, όταν βαρέμαι να κατέβω απο το αυτοκίνητο ή κρυώνω πληρώνω το αντίτιμο στα διόδια και ντρέπομαι που διαβάζουν οι πίσω στο παρ μπρίζ την τεράστια ταμπέλα του κινήματος των τσαμπατζήδων (οπως μας αποκαλουν )
3...ναι είμαι ΦΑΝ του ύπνου ! ύπνος παντού , σε κρεββάτι, καρέκλες, καναπέδες και πολυθρόνες και το καλύτερό μου με τα πόδια μέσα στο τζάκι για extra bonus ζεστασιά.....
4....λεω ότι είμαι υποφερτή μαγείρισσα, αλλά μπροστά σε όλες αυτές τις εκπομπές που παρουσιάστηκαν στην tv. με θέμα την μαγειρική ανακάλυψα ότι δεν ξέρω την τύφλα μου...δεν το λεω όμως για να μη με περάσουν για άχρηστη!
5....το χειρότερό μου να σε ρωτά ο άλλος πόσο χρονών είσαι? Όσο φαίνομαι ρε φίλε, τι σε κόβει ? εκείνοι που με ξέρουν καλά αποφεύγουν τα χρόνια πολλά για να διατηρηθούν αρτιμελείς.
6....το μαλλί που έκοψα μόνη μου σε μια ψυχοπλακωτική κρίση και με έδειχνε σαν απροσάρμοστη ένα εξάμηνο μέχρι να μακρύνει και πάλι, αλλά ήμουν υποχρεωμένη να το υποστηρίζω σαν φανατική για να μη δείξω πόσο μεγάλη ήταν η πατάτα που έκανα!
7.....το τούρκικο σήριαλ που παρακολουθούσα πιο φανατικά απο φανατικά το καλοκαίρι, αλλά όταν το έδειχνε σε επανάληψη η tv. το έπαιζα υπέρ άνω και κορόιδευα την φίλη μου που είχε κολλήσει με αυτό και μου έκλεινε το τλφ. όταν την ενοχλούσα την συγκεκριμένη ώρα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(Επειδή ο blogger καμιά φορά, "τρώει" τα σχόλια, πρίν το δημοσιεύσεις, κάνε ένα copy ώστε να μην το ξαναγράφεις σε περίπτωση που το εξαφανίσει)