18.3.11

Το συρμάτινο δεντράκι.

Από την ώρα που το είδα ήθελα και εγώ να φτιάξω κάτι παρόμοιο και φυσικά σήμερα δεν έχασα καθόλου χρόνο. Άφησα στην άκρη τις υπόλοιπες δουλειές μου, όπως να προετοιμάσω το δωμάτιο του υπογείου που θέλω να βάψω, γιατί τι σόι ζωγράφος λέω ότι είμαι αν δεν μπορώ να μπογιατίσω μερικούς τοίχους? Βρήκα γαλβανιζέ σύρμα ( δεν ξέρω πόσα χιλιοστά πάχος είναι, πάντως όχι πολύ χοντρό αλλά ούτε και το πολύ λεπτό ) που υπήρχε στο γκαράζ απο προηγούμενες δουλειές και έφτιαξα το δικό μου δεντράκι που το έβαλα σε μια βάση απο κορμό δέντρου.
Έχω βρει αρκετά ωραία ξύλα ανάμεσα στα φορτία που έρχονται για το τζάκι μας και έχω αξιοποιήσει μερικά απο αυτά. Κάτι τέτοιο ήταν και η βάση για το δεντράκι μου, ένας μικρός κορμός που τον είχα βάψει με λούστρο και περίμενε σε μία άκρη κάποια απο τις δημιουργίες μου.
                             
Μια και δεν έχουμε Πάσχα και είναι νωρίς να το στολίσω με αυγουλάκια και σοκολάτενιους λαγούς, του βρήκα μια άλλη διακόσμηση!! Από τα συρμάτινα κλαριά κρέμονται σκουλαρίκια, μενταγιόν, το κομπολογάκι μου και σίγουρα όλο και κάτι θα βρω ακόμα να το φορτώσω!!

5 σχόλια:

Μαριάννα είπε...

Πολύ όμορφο!

caeser είπε...

Καλλιτεχνικό το blog σου, όπως και οι δημιουργίες σου! Θέλει ταλέντο για να δώσεις μορφή στη φαντασία και τη σκέψη, αλλά ακόμα και σε κάτι που έχεις δει αλλού! Σου εύχομαι καλορίζικο το blog σου και πάντα να έχεις δύναμη και έμπνευση να μας δίνεις χαρά με τις δημιουργίες σου!

Levina είπε...

Ευχαριστώώώ για τα καλά σας λόγια,
είμαι ακόμα καινούργια στην blog-γειτονιά και ψάχνωμαι, αλλά ανάμεσα στις δικές σας δημιουργίες βρήκα πραγματικούς θησαυρούς, απο κατασκευές μέχρι ιστορίες καθημερινής τρέλας!!

caeser είπε...

Η ...blog-γειτονιά, αποτελείται συνήθως απο καλούς ...γειτόνους, οπότε αφού είσαι καινούρια, μην διστάσεις να ρωτήσεις οποιονδήποτε για οτιδήποτε θα ήθελες να μάθεις γύρω απο το αντικείμενο των blogs.
Πάντως για νέα στο χώρο τα πας περίφημα, έχοντας στήσει ένα όμορφο blog με ενδιαφέρουσες δημιουργίες! Περιμένουμε να δούμε more... handmade creations! :-)

Υ.Γ. Ο ενικός αριθμός που χρησιμοποιώ, όταν σου απευθύνομαι, δεν είναι "αριθμός αγένειας" (κάθε άλλο!), αλλά ο αριθμός που χρησιμοποιούν οι ...blog-ογειτόνοι, προς ενίσχυση της οικειότητας, της συνεργασίας και της blog-οφιλίας. Τον "πληθυντικό αριθμό" τον αφήνω για τη ...Κική Δημουλά!:-)

Levina είπε...

Ευχαριστώ caeser, η αλήθεια είναι ότι το ψάξιμο έχει και αυτό την πλάκα του, αλλά όπου κολλήσω θα ρωτήσω οποσδήποτε γιατί ικανή με έχω να πατήσω κανένα λάθος κουμπί και να καταρεύσουν όλα!! Πρός το παρόν έχω χωθεί με τα μούτρα μέσα στα blogs και δεν χορταίνω να διαβάζω, να βλέπω, να ψάχνω, έχω απογειωθεί με όλο αυτό!!
Όσο για τον ενικό, πολύ σωστά κάνεις και τον χρησιμοποιείς απέναντι στην blog-ογειτόνισσά σου!!!

Η ΠΟΡΤΑ

Αγαπημένοι μου φίλοι επιστρέφω για να κλείσω μια πόρτα. Σε όλους εσάς που γεμίσατε την ζωή μου με φως, με γέλιο με  συγκίνηση, ...